Haptotherapie-Esther | werkwijze
De werkwijze van haptotherapeut Esther
haptotherapie, esther, esthermolenaar, amsterdam
464
page-template-default,page,page-id-464,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
GZ_Hapto_logo
CRKBO_Docent

WERKWIJZE

Een sessie duurt gemiddeld 50 min a een uur. Hoeveel sessies je nodig hebt is afhankelijk van je vraag. We bespreken dat aan het einde van de intake. De intake kan uit meerdere sessies bestaan en samen formuleren we daarin het doel waar je aan zou willen werken. Als we je doel hebben vastgesteld dan gaan we aan de slag. Tijdens de sessies kijken we samen of we die dag kiezen voor ervaringsoefeningen, aanraking of een gesprek. Dit hangt af van wat er op dat moment bij jou speelt en hoe het gaat met je doel. Al snel zul je merken dat je wat je ervaart tijdens de sessies gaat meenemen je dagelijks leven in en dat er beweging komt in bestaande patronen.

KENNISMAKING

Heb je interesse in haptotherapie maar weet je nog niet of het wat voor je is? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin ik meer vertel over haptotherapie en jij kunt aftasten of je bij mij een goed gevoel hebt.

TARIEF EN BETALING

Het tarief voor een sessie is 90,- euro en dit kun je na afloop van de sessie per pin, Bunq app of tikkie betalen (betalen met je telefoon kan ook). De factuur ontvang je na afloop van de sessie per mail. Aanmelden voor haptotherapie kan zonder verwijzing van je huisarts. Ik ben geregistreerd GZ-haptotherapeut bij de beroepsvereniging voor Haptotherapeuten (VVH). Dat betekent dat je wellicht in aanmerking kunt komen voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit je aanvullende verzekeraar. Vraag je verzekeraar naar de vergoedingen voor de VVH haptotherapeuten. Mijn VVH lidnummer is: 784. Mijn zorgverleners AGB code is 90102803, de code voor de vestiging is 90062210. Voor een overzicht van de verzekeraars en de vergoedingen voor haptotherapie, klik op onderstaande afbeelding: 

DE PRAKTIJK

Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in mijn praktijk aan de Weteringschans nr 110. 

AFSPRAAK VERZETTEN

Afzeggen of verplaatsen van de sessie is tot 24 uur van tevoren mogelijk. Bij latere annulering worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht. Deze annuleringsvoorwaarden zijn ivm Corona opgeschort. Dat wil zeggen dat het nu mogelijk is om ook last – minute te annuleren wanneer je verkoudheidsklachten hebt. Ik zal de gemiste sessie in dat geval niet in rekening brengen. 

PRIVACY / GEGEVENSBESCHERMING

Lees hier mijn privacy verklaring conform de wet AVG: Privacy verklaring

KLACHT?

Voor de procedure bij een klacht verwijs ik naar de website van de beroepsvereniging.

SAMENWERKINGEN

Ik werk graag samen met een aantal collega’s binnen het werkveld en daar buiten. Het kan bijvoorbeeld heel helpend zijn om haptotherapie te combineren met onder andere systemisch werk, mesologie, psychotherapie of relatietherapie. Lees hier naar wie ik graag doorverwijs wanneer dat van toepassing is (deze lijst is nog in ontwikkeling). 

Meer informatie…