Haptotherapie-Esther | werkwijze
De werkwijze van haptotherapeut Esther
haptotherapie, esther, esthermolenaar, amsterdam
464
page-template-default,page,page-id-464,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
GZ_Hapto_logo

WERKWIJZE

Een sessie duurt gemiddeld 50 min a een uur. Hoeveel sessies je nodig hebt is afhankelijk van je vraag. We bespreken dat aan het einde van de intake. De intake kan uit meerdere sessies bestaan en samen formuleren we daarin het doel waar je aan zou willen werken. Als we je doel hebben vastgesteld dan gaan we aan de slag. Tijdens de sessies kijken we samen of we die dag kiezen voor ervaringsoefeningen, aanraking of een gesprek. Dit hangt af van wat er op dat moment bij jou speelt en hoe het gaat met je doel. Al snel zul je merken dat je wat je ervaart tijdens de sessies gaat meenemen je dagelijks leven in en dat er beweging komt in bestaande patronen.

KENNISMAKING

Heb je interesse in haptotherapie maar weet je nog niet of het wat voor je is? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin ik meer vertel over haptotherapie en jij kunt aftasten of je bij mij een goed gevoel hebt.

TARIEF EN BETALING

Het tarief voor een sessie is 85,- euro en dit kun je na afloop van de sessie per pin, Bunq app, tikki of contant betalen. De factuur ontvang je na afloop van de sessie per mail. Aanmelden voor haptotherapie kan zonder verwijzing van je huisarts. Ik ben geregistreerd GZ-haptotherapeut bij de beroepsvereniging voor Haptotherapeuten (VVH). Dat betekent dat je wellicht in aanmerking kunt komen voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit je aanvullende verzekeraar. Vraag je verzekeraar naar de vergoedingen voor de VVH haptotherapeuten. Mijn VVH lidnummer is: 784. Mijn zorgverleners AGB code is 90102803, de code voor de vestiging is 90062210. Voor een overzicht van de verzekeraars en de vergoedingen voor haptotherapie, klik op onderstaande afbeelding: 

DE PRAKTIJK

Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in mijn praktijk aan de Weteringschans nr 110. Daarnaast ben ik aangesloten bij Fysiotherapeutencollectief Balans waar ik op de dinsdag (ochtend) beschikbaar ben.  

AFSPRAAK VERZETTEN

Afzeggen of verplaatsen van de sessie is tot 24 uur van tevoren mogelijk. Bij latere annulering worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht.

PRIVACY / GEGEVENSBESCHERMING

Lees hier mijn privacy verklaring conform de wet AVG: Privacy verklaring

KLACHT?

Voor de procedure bij een klacht verwijs ik naar de website van de beroepsvereniging.

BEWUST AMSTERDAM

Ik ben aangesloten bij Bewust Amsterdam, een online platform voor belangstellenden en professionals die kiezen voor gezond, duurzaam en plezierig leven. 

Aangesloten bij

WORKSHOPS

Speciaal voor freelancers in de culturele sector heb ik de workshop Personal Branding ontwikkeld. In deze workshop leer je hoe je op een authentieke manier je onderscheidend vermogen zichtbaar kunt maken om meer opdrachten te krijgen.

Meer informatie…