Haptotherapie-Esther | de haptonomie relatie boost
Welkom op de website van Esther Molenaar, www.haptotherapie-esther.nl. Haptotherapie is een vorm van therapie waarbij de focus ligt op het in balans brengen van je hoofd en je gevoel. info@haptotherapie-esther.nl
haptotherapie, amsterdam, esther, esther molenaar, molenaar, personal branding, creatieve sector, haptotherapie-amsterdam
478
page-template-default,page,page-id-478,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

WAT IS DE HAPTONOMIE RELATIE BOOST?

 

In 3 praktische en concrete haptonomie sessies gaan jullie samen met elkaar aan je relatie werken onder mijn begeleiding. 

 

In de eerste sessie bespreken we hoe jullie relatie er op dit moment uit ziet. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Wat zouden jullie graag samen willen ontwikkelen? 

 

In de tweede sessie gaan we aan de slag met ervaringsoefeningen. Simpele oefeningen waarin de dynamieken en patronen in jullie relatie supersnel zichtbaar en voelbaar worden. En we onderzoeken dan ook hoe het anders zou kunnen. Na deze sessie heb je ervaren hoe het ook anders kan.

 

In de derde sessie gaan we aan de slag met aanraking. Hoe is jullie balans tussen geven en ontvangen? In hoeverre is er oprechte aandacht voor hoe het met de ander is en kun je er echt even zijn voor elkaar? 

 

Tussen de sessies door geef ik enkele concrete oefeningen voor thuis mee. 

personal branding

VOOR WIE?

Voor koppels die in de basis best blij zijn met elkaar en met elkaar verder willen. Er zijn geen grote problemen in de relatie dus relatietherapie is wat jullie betreft niet nodig. Maar het contact kan misschien wat soepeler of er zijn wat patronen die jullie graag willen doorbreken.

Je kunt de hapto relatie boost ook heel goed samen met je beste vriend/vriendin, huisgenoot, vader, moeder of ander familielid doen!

 

WAT BRENGT DE HAPTONOMIE RELATIE BOOST? 

 

Na de drie sessies hebben jullie allebei meer inzicht in jullie relatiedynamiek gekregen op een luchtige en behapbare manier. Het resultaat kan zijn dat er meer wederzijds begrip en afstemming op elkaar is.   Misschien ook weer meer ruimte voor plezier! 

 

‘Het heeft ons meer begrip, acceptatie en zachtheid opgeleverd’

Locatie: Weteringschans 110 te Amsterdam

Kosten: 380 euro totaal

Duur van de sessies: 60 min. 

Frequentie: om de week 1 sessie

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Locatie: Weteringschans 110 te Amsterdam

Kosten: 380 euro totaal,  btw niet van toepassing

Duur van de sessies: 60 min. 

Frequentie: om de week